Vučićevih 36 sati koji odlučuju o odnosu Srbije prema Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2022, 14:56

Vučićevih 36 sati koji odlučuju o odnosu Srbije prema Rusiji

Zvanični Beograd i pored zasedanja Saveta za nacionalnu bezbednost i Vlade Srbije još uvek nije saopštio svoju poziciju usled ruske invazije na Ukrajinu. Za tu odluku Beograd ima još 36 sati koliko je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za odgovor Srbije na zahteve da se uskladi sa odlukom EU o uvođenju sankcija Rusiji. Evropska unija je 22. februara donela odluku o paketu sankcija Rusiji nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin priznao separatističke regije na istoku Ukrajine -...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Vučić u zvaničnoj audijenciji kod patrijarha Porfirija

Izvor: Blic, 25.Feb.2022, 11:00

Posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost koja se održava danas popodne, predsednik Srbije Aleksandar Vučić otići će na zvaničnu audijenciju kod patrijarha SPC Porfirija, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.