Veleobrt? Kreće ruska kontraofanziva

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 08:34

Veleobrt? Kreće ruska kontraofanziva

Oficir Legije časti Dominik Delavar rekao je da bi moguća kontraofanziva Rusije mogla da okonča neprijateljstva i sukob u Ukrajini pod uslovima Rusije.

Francuski general je ovo saopštio na televiziji "Solovjov uživo", za kojuje dodao: "Nema nade za Ukrajinu. Stoga, najverovatnije, ono što se očekuje je kontraofanziva Rusije. Mislim da ćemo u jednom trenutku to videti, to će staviti tačku na rat, pod uslovima Rusije".

Podsetimo, od kada je krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukrajinska kontraofanziva ukrajinskih snaga ni jedna strana nije postigla značajan napredak.

Očekuje se da ruski predsednik mobiliše još vojnika, a Kijev očekuje podršku američke avijacije. Takođe, prema nekim zapadnim medijima, saveznici Kijeva nezadovoljni su napredovanjem te kontraofanzive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.