Ukrajinski carinici proveravaju ruski konvoj

Izvor: Mondo, 15.Avg.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski carinici proveravaju ruski konvoj

Konvoj ruske humanitarne pomoći i dalje stoji na otvorenim poljima nedaleko od ruskog grada Kamensk-Šahtinski, oko 20 kilometara od graničnog prelaza u Ukrajinu. Stigli su ukrajinski carinici.

Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Ukrajinski graničari ušli su u Rusiju da bi izvršili inspekciju konvoja ruske humanitarne pomoći, rekao je jutros portparol ukrajinske pogranične službe.

Graničari će proveriti tovar na ruskoj teritoriji na mestu preko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ukrajinskog graničnog mesta Izvarine, koje je pod kontrolom proruskih snaga, prenela je agencija Rojters.

"Ukrajinski graničari su tamo u velikom broju", rekao je portparol ukrajinske pogranične službe.

Na tom mestu konvoj od sinoć čeka da se Moskva i Kijev dogovore o ulasku na ukrajinsku teritoriju.

Konvoj, od oko 280 kamiona, zaustavljen je na poljima u četvrtak i kako javlja Rojtersov reporter s lica mesta, on se i dalje nalazi tamo.

Rusija je saopštila da se u konvoju nalazi 2.000 tona vode, hrane za bebe i druge pomoći za stanovnike u istočnoj Ukrajini, gde traje sukob između ukrajinskih i proruskih snaga.

Kijev i neki zapadni zvaničnici smatraju da bi konvoj mogao biti pokriće za ulazak ruske vojske na ukrajinsku teritoriju, što je Moskva opisala kao "apsurdno".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski konvoji stoje na granici, ukrajinski graničari u inspekciji

Izvor: Blic, 15.Avg.2014

Ukrajinski graničari ušli su u Rusiju da bi izvršili inspekciju konvoja ruske humanitarne pomoći, rekao je jutros portparol ukrajinske pogranične službe. ..Graničari će proveriti tovar na ruskoj teritoriji na mestu preko puta ukrajinskog graničnog mesta Izvarine, koje je pod kontrolom proruskih...

Nastavak na Blic...

Graničari proveravaju ruski konvoj

Izvor: Akter, 15.Avg.2014

Ukrajinski graničari ušli su u Rusiju da bi izvršili inspekciju konvoja ruske humanitarne pomoći, rekao je portparol ukrajinske pogranične službe..Graničari će proveriti tovar na ruskoj teritoriji na mestu preko puta ukrajinskog graničnog mesta Izvarine, koje je pod kontrolom proruskih snaga,...

Nastavak na Akter...

Ukrajinski graničari proveravaju ruski konvoj

Izvor: NTV.rs, 15.Avg.2014

Ukrajinski graničari ušli su u Rusiju da bi izvršili inspekciju konvoja ruske humanitarne pomoći, rekao je jutros portparol ukrajinske pogranične službe. Graničari će proveriti tovar na ruskoj teritoriji na mestu preko puta ukrajinskog graničnog mesta Izvarine, koje je pod kontrolom proruskih...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.