Izvor: Blic, 15.Avg.2022, 15:11

Ukrajina produžila vanredno stanje i mobilizaciju za još 90 dana

Ukrajinski parlament, Vrhovna rada, podržao je danas predloge zakona o produženju vanrednog stanja i mobilizacije za još 90 dana, koje je podneo predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, izjavio je poslanik Jaroslav Železnja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina produžila ratno stanje za 90 dana

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2022

KIJEV - Parlament Ukrajine podržao je ukaz predsjednika Vladimira Zelenskog o produžetku sprovođenja ratnih zakona i mobilizaciji u zemlji za 90 dana, do 21. novembra, saopštio je ukrajinski poslanik Jaroslav Železnjak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ukrajinski parlament produžio ratno stanje i opštu mobilizaciju za još 90 dana

Izvor: Danas, 15.Avg.2022

Ukrajinski parlament, Vrhovna rada, produžio je danas ratno stanje i opštu mobilizaciju u zemlji za još 90 dana. "Ukrajina je oduvek želela mir i mnogo puta je u raznim pregovaračkim formatima nudila ruskom rukovodstvu da okonča rat i oslobodi ukrajinsku zemlju od okupacije", rekao je ukrajinski...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.