Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023, 09:10

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina i Rusija nastavljaju rat dronovima: EU osuđuje višesatni napad na Kijev, najavljuje dodatnu pomoć

Ukrajina i Rusija nastavljaju rat dronovima: EU osuđuje višesatni napad na Kijev, najavljuje dodatnu pomoćRat u Ukrajini – 641. dan. Ruske snage uspešno odbijaju napade ukrajinske vojske na donjeckom, krasnolimanskom i zaporoškom pravcu, tvrdi Moskva. Povodom masovnog, višesatnog napada ruskih dronova na Kijev, reagovao je visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj i poručio, da je EU čvrsto solidarna sa Ukrajinom. Podrška Ukrajini i iz Evropske komisije koja najavljuju dodatnih 50 miliona evra za popravku i nadogradnju infrastrukture u ukrajinskim lukama.  
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukrajina: Tokom noći oborili smo osam ruskih dronova

Izvor: Blic, 26.Nov.2023

Ukrajinska vojska uništila je osam od devet dronova koji su ruske snage lansirale tokom protekle noći, saopštile su ukrajinske vazdušne snage.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.