Stav Srbije o Ukrajini važan za poglavlje 31

Izvor: EurActiv Srbija, 28.Maj.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stav Srbije o Ukrajini važan za poglavlje 31

Stav Srbije po pitanju krize u Ukrajini važan je kada je reč o poglavlju 31 u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji, ocenili su 28. maja učesnici konferencije "Zajednička spoljna i bezbednosna politika EU i zemlje kandidati" u Beogradu. Skrining, odnosno analitička ocena i pregled uskladjenosti srpskog zakonodavstva sa pravnim tekovinama EU u tom poglavlju, koje se odnosi na zajedničku spoljnu, bezbednosnu i odbrambenu politku EU, kako je rečeno, očekuje se u julu i oktobru ove godine, a stav Srbije po pitanju Ukrajine mogao bi uticati na rezultate skrininga.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Stav Srbije o Ukrajini važan za poglavlje 31

Izvor: Beta, 28.Maj.2014

BEOGRAD, 28. maja 2014. (Beta) - Stav Srbije po pitanju krize u Ukrajini važan je kada je reč o poglavlju 31 u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji (EU), ocenili su u sredu učesnici konferencije "Zajednička spoljna i bezbednosna politika EU i zemlje kandidati" u Beogradu...Skrining, odnosno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.