Srbija bolja od Ukrajine, Hrvatske i Albanije – presudio žiri, visoko se kotiramo

Izvor: B92, 05.Maj.2022, 18:04

Srbija bolja od Ukrajine, Hrvatske i Albanije – presudio žiri, visoko se kotiramo

Zagrevanje pred takmičenje za pesmu Evrovizije je uveliko u toku, jer se do sada znaju svi zvanični predstavnici i njihove pesme, pa su neki odlučili da donesu sud o tome šta je po njima dobro.

Na Tviteru su na stranici "Focus Eurovision" osvanule ocene takmičara za izgled, nastup i glas, među kojima je i naša predstavnica, koja se po svemu sudeći veoma visoko kotira.

Konstrakta je prema Fokusovom žiriju dobila ukupno 24,46 poena jer je njen izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ocenjen sa 8,2, nastup 8,13 i glas 8,13, što je u poređenju sa drugim takmičarima veoma dobro.

"Bilo je sjajno. Najupečatljivije je to što se važni delovi pesme prevode na engleski na ekranu. Ovo je veoma važno da ljudi razumeju poruku pesme i scene. Osim toga, veoma je slično nacionalnom finalu. Oduševljena sam kao i obično", glasio je prvi komentar nastupa naše predstavnice.

"Pesma joj nikada nije pokvarila hipnotičko raspoloženje. Očekuje nas nastup sličan nacionalnom finalu, ali ovoga puta veći i intenzivniji. Uglovi kamere su dobri, ali postoje neke stvari koje treba popraviti. Postoji titl. Cela pesma nije titlovana, samo delovi", pisao je drugi.

Ali ima i onog kojem se nije toliko svidela naša pesma: "Znam da će doći linč, ali nisam mogao da se zagrejem za ovu pesmu od početka. Pristrasan sam prema pesmama sa puno poruka. Definitivno će privući pažnju i postići uspeh jer će prvi gledaoci reći 'šta radi'. Vokal nije čak ni pesma. Još se nisam zagrejao."

Prema njihovim ocenama, Portugal i Grčka zauzimaju prvo i drugo mesto, dok je Ukrajina na trećem, iako Srbija koja nije tu navedena na listi ima više od ove države.

Albanija je ocenjena sa 14,16, dok je Bugarska sa 16,93, ovacije su očigledno za sada pokupili Portugal i Grčka, ali nam ostaje da iščekujemo samo šta će se desiti dok ne počne takmičenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.