Izvor: Danas, 28.Jul.2023, 12:10

Rusija i Ukrajina: Kijev tvrdi da ukrajinska vojska napreduje u kontraofanzivi, Prigožin viđen u Rusiji

Dok Kijev tvrdi da ukrajinska vojska napreduje u kontraofanzivi, u Sankt Peterburgu afričko-ruskom samitu prisustvovao je Jevgenij Prigožin, šef plaćeničke grupe Vagner. Na snimku koji je objavio ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski, ukrajinske trupe tvrde da su zauzele selo Staromajorske, 150 kilometara istočno od grada Zaporožja. Zaporoška oblast, u kojoj je najveća evropska nuklearna elektrana, većim […]
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Putin otkrio zbog čega mu je potreban Prigožin“: Njuzvik o prisustvu šefa Vagnera na samitu Rusija-Afrika

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Vođa Vagner grupe Jevgenij Prigožin fotografisan je juče na samitu Rusija-Afrika u Sankt Peterburgu, nedeljama nakon što je trebalo da ode u egzil zbog svoje neuspele pobune protiv Moskve, prenosi Newsweek.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.