Rezolucija Ukrajine opasnija od kovida 19

Izvor: B92, 08.Dec.2020, 00:37

"Rezolucija Ukrajine opasnija od kovida 19"

Prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije u UN, Dmitrij Poljanski, ocenio je da je nacrt ukrajinske rezolucije u UN "opasniji od kovida-19"

On je to rekao pred Generalnom skupštinom svetske organizacije poželevši Ukrajini "brzi oporavak od virusa Majdanskog ludila".

Komentarišući nacrt ukrajinske rezolucije o "problemima militarizacije Kirma, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crnog i Azovskog mora", ruski diplomata je ocenio da tekst koji je predložila Ukrajina "reflektuje ludilo" i da tu nije reč o Krimu, već o pogoršanju odnosa Kijeva prema Moskvi, koji postaje sve više anti-ruski.

"Kijev nije u stanju da prihvati da je narod Krima samostalno odlučio o svojoj sudbini", poručio je Poljanski i konstatovao da je retorika Kijeva, ispunjena mržnjom i nacionalizmom, iznedrila ovakvu rezoluciju koja nema nikakvog uticaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Nacrt ukrajinske rezolucije u UN opasniji od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2020

Prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije u UN, Dmitrij Poljanski, ocenio je danas pred Generalnom skupštinom svetske organizacije da je nacrt ukrajinske rezolucije u UN "opasniji od kovida-19", poželevši Ukrajini "brzi oporavak od virusa Majdanskog ludila"...Komentarišući nacrt ukrajinske rezolucije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.