RUSIJA SPROVELA NOĆNI NAPAD BESPILOTNIM LETELICAMA NA KIJEV UOČI POČETKA SAMITA NATO-A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 15:03

RUSIJA SPROVELA NOĆNI NAPAD BESPILOTNIM LETELICAMA NA KIJEV UOČI POČETKA SAMITA NATO-A!

Rusija je noćas lansirala ukupno 15 iranskih dronova Šahed na Ukrajinu, a ukrajinske odbrambene snage su oborile njih 11, saopštilo je ratno vazduhoplovstvo Ukrajine na Telegramu.

Noć ranije Rusija je lansirala 28 bespilotnih letelica na Kijev i luku Odesa, dok je ukrajinska protivvazdušna odbrana oborila 26 dronova Šahed, prenosi Rojters.

Više o tome u videu na jutjub kanalu "Vojna Saznanja":
Pogledaj vesti o: NATO skup,   NATO,   Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jedna osoba ubijena u napadu na Kijev

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2023, 08:05

Najmanje jedna osoba je poginula, a nekoliko je povrijeđeno u noćnom napadu ruskih dronova na Kijev, saopštile su vlasti. Bila je to treća noć uzastopnih napada na glavni grad Ukrajine, samo nekoliko sati nakon završetka NATO samita u Litvaniji, prenosi BBC. U pet okruga je prijavljeno da su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.