RANILI GA, ZAPALILI AUTO, PA POBEGLI: Isplivao SNIMAK NAPADAČA vođe kavačkog klana Radoja Zvicera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 22:09

RANILI GA, ZAPALILI AUTO, PA POBEGLI: Isplivao SNIMAK NAPADAČA vođe kavačkog klana Radoja Zvicera (VIDEO)

Prema navodima crnogorskih medija, u njega je ispaljeno više hitaca.

Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u Kijevu, saopšteno je nezvanično iz vrha Uprave policije.

Prema saznanjima, u njega je ispaljeno više hitaca.

Dve nepoznate osobe pucale su navodno na Zvicera, a do napada je došlo u blizini elitnog stambenog kompleksa u ukrajinskom glavnom gradu.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadači su prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapalili "Smart" automobil koji su navodno vozili, a potom pobegli sa lica mesta, pišu ukrajinski mediji.

Policija intezivno traga za njima.

Ukrajinski mediji navode da je Zvicer hospitalizovan. Crnogorska policija potražuje Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vijesti: Vođa "kavčana" teško ranjen u Ukrajini

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer teško je ranjen u Ukrajini, nezvanično saznaju crnogorske "Vijesti" u vrhu Uprave policije. . Prema saznanjima Vijesti, u Zvicera je ispaljeno više hitaca..Kako prenosi...

Nastavak na RTS...

(VIDEO) Izrešetali vođu kavačkog klana, pa pobegli sa mesta zločina POLICIJA SNIMILA NAPADAČE NA ZVICERA

Izvor: Blic, 26.Maj.2020

Jedan od vođa kavačkog klana Radoje Zvicer teško je ranjen večeras oko 18.20 sati u elitnom delu Kijeva.

Nastavak na Blic...

UHAPŠENI NAPADAČI NA RADOJA ZVICERA Srbin, Crnogorac i Makedonac osumnjičeni da su ispalili PET HITACA u šefa kavačkog klana u Kijevu!

Izvor: Blic, 27.Maj.2020, 09:53

Napadači na šefa kavačkog klana Radoja Zvicera koji je juče teško ranjen u centru Kijeva, uhapšeni su u tom gradu. Kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Nastavak na Blic...

OVO JE JEZIV SNIMAK POKUŠAJA LIKVIDACIJE ZVICERA Pucači ga presreli nasred ulice dok je DŽOGIRAO, pokušao da pobegne, ali nije uspeo (UNEMIRUJUĆI VIDEO!)

Izvor: Blic, 27.Maj.2020

Pokušaj ubistva vođe kavačkog klana Radoja Zvicera u Kijevu snimila je jedna od nadzornih kamera u blizini mesta na kom su pucači otvorili vatru na njega!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.