Ranili su ga, pa zapalili auto i pobegli: Novi detalji pucnjave na vođu kavačkog klana (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2020, 22:38

Ranili su ga, pa zapalili auto i pobegli: Novi detalji pucnjave na vođu kavačkog klana (FOTO+VIDEO)

Zvicer je ranjen sa više hitaca i hospitalizovan je Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u Kijevu, saopšteno je Vijestima nezvanično iz vrha Uprave policije. Prema saznanjima tog lista, u njega je ispaljeno više hitaca. On je pogođen u stomak i grudi. Kako piše portal CdM, dve nepoznate osobe pucale su navodno na Zvicera, a do napada je došlo u blizini elitnog stambenog kompleksa u ukrajinskom glavnom gradu. Prema prvim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nepoznati napadači, muškarci starosti između 30 i 45 godina, su prvo zapalili "Smart" automobil koji su navodno vozili, a potom pobegli sa lica mesta, pišu ukrajinski mediji. Policija intezivno traga za njima. Ukrajinski portal piše da je Zvicer hospitalizovan. Lekari mu se, kako mediji prenose, bore za život. Crnogorska policija potražuje Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova, javlja portal CdM.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer teško ranjen u Ukrajini: U njega je ispaljeno više hitaca

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2020

Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u Ukrajini Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u Ukrajini, saopšteno je Vijestima nezvanično iz vrha Uprave policije.Prema saznanjima tog lista, u njega je ispaljeno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.