Izvor: Blic, 27.Maj.2020, 12:08

OVO JE JEZIV SNIMAK POKUŠAJA LIKVIDACIJE ZVICERA Pucači ga presreli nasred ulice dok je DŽOGIRAO, pokušao da pobegne, ali nije uspeo (UNEMIRUJUĆI VIDEO!)

Pokušaj ubistva vođe kavačkog klana Radoja Zvicera u Kijevu snimila je jedna od nadzornih kamera u blizini mesta na kom su pucači otvorili vatru na njega!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen video napada na Zvicera: Zaseda na parkingu u sred dana VIDEO

Izvor: B92, 27.Maj.2020

Zastupnik Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine objavio je uznemirujući snimak pokušaja ubistva Radoja Zvicera u Kijevu...Na snimku se vidi kako se zaustavlja auto iz kojeg izlaze napadači i pucaju u čoveka koji prolazi pored parkinga...Ranije danas objavljeno je da su napadači uhapšeni nakon...

Nastavak na B92...

POZNAT IDENTITET ZVICEROVIH PUCAČA Mesec dana pratili šefa kavačkog klana, učili njegove navike pa ga presreli dok je džogirao, objavljen snimak hapšenja

Izvor: Blic, 27.Maj.2020

Baranin Stefan (Mandić) Đukić (30), navodno jedan je uhapšenih zbog pokušaja Radoja Zvicera u Kijevu, saznaje Televizija Vijesti. Prema nezvaničnim informacijama, među četvoricom lišenih slobode su i Podgoričanin Emil Tuzović i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.