Pretvorili smo Ukrajinu u klanicu, ne postoji način da pobede Ruse

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 10:12

"Pretvorili smo Ukrajinu u klanicu, ne postoji način da pobede Ruse"

Predsednički kandidat Demokrata za 2024. godinu Robert Kenedi rekao je da ne vidi način da bi Ukrajina mogla pobediti u ratu protiv Rusije.

Početkom juna, Kenedi Mlađi je rekao da su Sjedinjene Države svojim akcijama pretvorile Ukrajinu u "klanicu". Prema rečima političara, Vašington je bio taj koji je uvukao Kijev u sukob protiv Rusije kako bi ostvario sopstvene geopolitičke ciljeve.

"Mislim da ne postoji način na svetu da Ukrajinci pobede Ruse. Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Evropa trenutno u ozbiljnoj nevolji. Vidite sve ove nemire u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj. Ove zemlje imaju unutrašnje probleme. Nema želje da šalju svoje ljude u smrt, a Ukrajinci nemaju nikog više", rekao je on u intervjuu za Jutjub kanal "Lex Clips".

Takođe je napomenuo da su Oružane snage Ukrajine nasilno regrutovale ljude da bi obnovili svoje redove.

Američki političar je istakao i da su i vojno sposobni muškarci svim snagama pokušavali da napuste Ukrajinu kako ne bi otišli ​​na front, preneo je "News Unrolled".

Početkom juna, Kenedi je rekao da su Sjedinjene Države svojim akcijama pretvorile Ukrajinu u "klanicu". Prema rečima ovog političara, Vašington je bio taj koji je uvukao Kijev u sukob protiv Rusije kako bi ostvario sopstvene geopolitičke ciljeve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.