Poznat novi datum napada na Ukrajinu? Ministarka se oglasila: Plašim se

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 09:34

Poznat novi datum napada na Ukrajinu? Ministarka se oglasila: "Plašim se"

Rusija može da napadne Ukrajinu već naredne nedelje, rekla je danas ministarka inostranih poslova Velike Britanije Liz Tras.

"Najgori scenario razvoja situacije može se desiti već naredne nedelje. Realnost je da Rusija pokušava da vrati vreme unazad", tvrdi ministarka.

Po mišljenju Trasove, Evropa se suočava da najozbiljnijom krizom bezbednosti od početka XX veka.

"Plašim se da Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne uzima ozbiljno mogućnosti diplomatskog rešenja krize", izjavila je ona.

Ovo nije prvi put da zapadni političari i mediji objavljuju da Rusija sprema invaziju. Međutim, Rusija je više puta saopštavala da takve planove nema, dokazavši to povlačenjem vojske u svoje baze nakon vojnih vežbi sa Belorusijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOVEŠĆE DO NEPOPRAVLJIVE SITUACIJE" Kakve posledice ima svakodnevno najavljivanje INVAZIJE NA UKRAJINU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022

Poslednja izjava o danu "D" jutros se pojavila iz usta ministarke inostranih poslova Velike Britanije Liz Tras...Ponašanje Zapada, svakodnevnim objavljivanje datuma o navodnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu je provokacija i vodi ka eskalaciji napetosti, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov...- Sam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.