Izvor: Pančevac-online.com, 31.Maj.2023, 14:26

PREDSEDNIK HRVATSKE MILANOVIĆ: Nema razlike između „Za dom spremni“ i „Slava Ukrajini“! Ovo je vapaj najradikalnijih šovinista koji su radili sa nacistima i pobili hiljade Jevreja, Poljaka….

Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović učestvovao je na svečanoj dodeli javnih priznanja Grada Zagreba, na kojoj su gradonačelnik Tomislav Tomašević i predsednik Gradske skupštine Joško Klisović uručili priznanja Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i institucijama. Nakon dodele nagrada, Milanović je prokomentarisao aktuelna dešavanja. Premijeru Andreju Plenkoviću na početku je oštro odgovorio: „Neka dođe u centar grada […] The post PREDSEDNIK HRVATSKE MILANOVIĆ: Nema razlike između „Za dom spremni“ i „Slava Ukrajini“! Ovo je vapaj najradikalnijih šovinista koji su radili sa nacistima i pobili hiljade Jevreja, Poljaka…. appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILANOVIĆ IZNENADIO IZJAVOM: Nema razlike između "Za dom spremni" i "Slava Ukrajini"

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da između pozdrava „Za dom spremni“ i „Slava Ukrajini“ nema razlike...- Mučim se kao Isus da stavimo pozdrave poput ZDS sa strane. Ako nisi shvatio, ne mogu te preodgajati. Ali između "Za dom spremni" i "Slava Ukrajini" nema razlike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.