Oklopna vozila iz Rusije ušla u Ukrajinu

Izvor: Beta, 25.Avg.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oklopna vozila iz Rusije ušla u Ukrajinu

KIJEV, 25. avgusta 2014. (Beta-AFP) - Ukrajinske vlasti saopštile su u ponedeljak da je kolona od "nekoliko desetina" oklopnih transportera i tenkova ušla iz Rusije na jugu, kod Azovskog mora i da su u toku borbe sa ukrajinskim graničarima.

"Ukrajinsku granicu probila je kolona od više desetina tenkova i oklopnih transportera", koji su ušli na teritoriju Ukrajine kod Marijupolja, rekao je portparol ukrajinske vojske Leonid Matiukin.

"Kolonu je zaustavila granična služba. U toku je borba", dodao je on.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kijev: U toku je borba sa oklopnim vozilima iz Rusije

Izvor: Blic, 25.Avg.2014

Ukrajinske vlasti saopštile su danas da je kolona od "nekoliko desetina" oklopnih transportera i tenkova ušla iz Rusije na jugu, kod Azovskog mor,a i da su u toku borbe sa ukrajinskim graničarima..."Ukrajinsku granicu je prešao konvoj od nekoliko desetina tenkova i oklopnih vozila koji je ušao u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.