Novine: Mali: Nikad odlučniji odgovor na svetsku krizu; Ko sprečava evakuaciju civila iz Ukrajine

Izvor: B92, 07.Mar.2022, 22:19

Novine: "Mali: Nikad odlučniji odgovor na svetsku krizu"; "Ko sprečava evakuaciju civila iz Ukrajine"

Novine za utorak, 8. mart pišu o situaciji u Ukrajini, o suđenju Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ali i o tektonskim poremećajima u svetskoj ekonomiji.

"Politika" je na naslovnoj strani izdvojila ekonomsku temu - "Mali: Nikad odlučniji odgovor na svetsku krizu", kao i priču o tome ko sprečava evakuaciju civila iz Ukrajine.

"Večernje novosti" pišu o crnom ekonomskom bilansu zbog rata u Ukrajini - "Haos na berzama dok gas divlja", ali i o suđenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Veljku Belivuku.

"Blic" na naslovnoj strani izdvaja naslov - "Rusija postavila nemoguće uslove za prekid rata", ali i priču pod naslovom "Počinje suđenje decenije".

"Kurir" piše o Putinovoj rampi - "Rusija stavila Crnu Goru na listu neprijatelja" i o suđenju Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

"Alo" piše o stranim plaćenicima u ratnoj zoni - "Psi rata seju smrt u Ukrajini" i o najavi zabrane izvoza pšenice - "Moramo da čuvamo hleb za naš narod".

"Srpski telegraf" piše o noćnoj mori šefa Kremlja - "Za Putinovom ljubavnicom i njihovom decom tragaju zapadne službe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.