Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2024, 22:48

Neočekivana dvopartijska većina zakazala glasanje o pomoći Ukrajini u Predstavničkom domu Kongresa

Predstavnički dom Kongresa SAD, u kojem tanku većinu imaju republikanci, danas je formalno odlučio da se paket finansijske pomoći Ukrajini, Izraelu, Tajvanu i drugima tokom vikenda stavi na glasanje - i to je učinjeno uz dugo neviđenu dvopartijsku podršku kojom je prevaziđen otpor tvrdih desničara u Republikanskoj partiji da se o pomoći Ukrajini uopšte raspravlja.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Predstavnički dom Kongresa usvojio predlog zakona o pomoći Ukrajini, Izraelu i Tajvanu

Izvor: VOA, 20.Apr.2024, 06:28

Vašington — Dvostranačka većina Predstavničkog doma američkog Kongresa usvojio je predlog zakona kojim se Ukrajini, Izraelu i Tajvanu dodeljuju dodatna novčana sredstva u iznosu od 95 milijardi dolara. Podržalo ga je 311 republikanskih i demokratskih članova Predstavničkog doma, dok ih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.