Mediji: Druga runda rusko-ukrajinskih pregovora večeras

Izvor: Beta, 02.Mar.2022, 15:05

Mediji: Druga runda rusko-ukrajinskih pregovora večeras

Druga runda pregovora izmedju Ukrajine i Rusije biće održana večeras, izjavio je savetnik ukrajinskog predsednika Aleksej Arestović, prenela je Ukraina-24. Susret je jutros potvrdio i portparol Kremlja Dmitrij Peskov.Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je ranije izjavio da najpre Rusija mora da potpuno obustavi vatru kako bi bili započeti mirovni pregovori.Ruska agencija TASS navodi da će nova runda pregovora biti održana na teritoriji Rusije, u Vladinom objektu u Belovešskoj šumi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Moskva: Pregovori Rusija-Ukrajina održaće se sutra, tema prekid vatre

Izvor: Danas, 02.Mar.2022

Druga runda rusko-ukrajinskih pregovora će se održati sutra, na mestu nedaleko od poljske granice,  a na dnevnom redu će biti prekid vatre, javili su ruski zvaničnici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.