Liga Evrope: Napoli bez prednosti putuje u Ukrajinu

Izvor: UživoFudbal.com, 08.Maj.2015, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Napoli bez prednosti putuje u Ukrajinu

Italijanski Napoli, dočekao je Dnjipro u prvoj utakmici polufinala UEFA Lige Evrope.  Ekipa Rafaela Beniteza pokušala je da ostvari opipljivu prednost pred revanš ali je ukrajinski tim odlično odolevao svim napadaima Hamšika, Iguaina i ekipe.

Tek u drugom delu nakon jednog kornera Lopez je bio najbolji u skoku i poslao loptu u mrežu gostiju. Napoli je zatim imao nekoliko dobrih šansi ali nije uspeo da udvostruči prednost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << />
Kazna je stigla u vidu izjednačujućeg pogotka koji je postiga Selenjov, možda čak i iz ofsajd pozicije ali gol je priznat i tako Dnjipro ima odličan rezultat koji može da ga odvede u finale Lige Evrope.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.