Lavrov: Kijev ignorisao nezavisne ocene o „slučaju snajperista“

Izvor: Vostok.rs, 04.Apr.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Kijev ignorisao nezavisne ocene o „slučaju snajperista“

04.04.2014. -

Kijev je ignorisao nezavisne ocene stručnjaka o „slučaju snajperista“ u Ukrajini, izjavio je novinarima ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Nisu obratili pažnju ni na čuveni telefonski razgovor ministra spoljnih poslova Estonije Urmasa Paeta i Ketrin Ešton“, - rekao je on.

„Mi ne snosimo nikakvu odgovornost za te zločine“, - dodao je Lavrov.

Rukovodioci organa reda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Ukrajine su u četvrtak obelodanili dosadašnje rezultate istrage o „slučaju snajperista“, a odgovornost za ubistva na ulicama Kijeva tokom nereda prebacuju na milicijske specijalne jedinice „Berkut“, Viktora Janukoviča i ruske specijalne službe.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut


Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alekseй Filippov    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Pridnjestrovlje ili federalizacija kao univerzalni recept

Izvor: Vostok.rs, 04.Apr.2014

04.04.2014. -..Krimski scenario za Pridnjestrovlje: ova tema poslednjih dana postala je najrazmatranija među zapadnim ekspertima i novinarima...Vladimir Putin skrenuo je pažnju zapadnih kolega na faktičku blokadu Pridnjestrovlja od strane Moldavije i Ukrajine. Tiraspolj se u stvari našao u klještima...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.