Kriv je Zapad

Izvor: B92, 25.Sep.2022, 09:15

"Kriv je Zapad"

Kolektivni Zapad snosi krivicu za sukob u Ukrajini, izjavio je beloruski ministar spoljnih poslova Vladimir Makej, govoreći na sednici Generalne skupštine UN.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beloruski ministar: Za sukob u Ukrajini kriv Zapad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022

Beloruski ministar spoljnih poslova Vladimir Makej izjavio je da kolektivni Zapad snosi krivicu za sukob u Ukrajini...Makej je to rekao u govoru na 77. sednici Generalne skupštine UN, navodeći da je Zapad ovaj sukob učinio neizbežnim ne samo svojom politikom širenja NATO-a, već i odbijanjem da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Beloruski ministar: Zapad mora da snosi krivicu za krvoproliće u Ukrajini

Izvor: Danas, 25.Sep.2022

Zapad snosi krivicu za sukob u Ukrajini, izjavio je beloruski ministar spoljnih poslova Vladimir Makej na 77. sednici Generalne skupštine UN u Njujorku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.