Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2022, 21:57

Lavrov: Referendumi se održavaju na preporuku Zelenskog

NJUJORK - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je večeras na sjednici Generalne skupštine UN u Njujorku da se referendumi u četiri oblasti u Ukrajini koje su pod kontrolom ruskih snaga održavaju na preporuku ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Referendumi se održavaju na preporuku Zelenskog"

Izvor: B92, 24.Sep.2022

Sergej Lavrov rekao je na sednici Generalne skupštine UN u Njujorku da se referendumi održavaju na preporuku ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog...Referendum o pitanju ulaska u sastav Rusije počeo je u juče u samoproglašenim Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, Zaporoškoj i Hersonskoj...

Nastavak na B92...

Lavrov: "Referendumi se održavaju na preporuku Zelenskog"

Izvor: Blic, 25.Sep.2022, 00:46

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je večeras na sednici Generalne skupštine UN u Njujorku da se referendumi u Luganskoj i Donjeckoj Narodnoj Republici, i regionima Zaporožje i Harkov održavaju na preporuku ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.