Krasuha raznosi neprijateljsku tehniku VIDEO

Izvor: B92, 14.Sep.2023, 21:45

"Krasuha" raznosi neprijateljsku tehniku VIDEO

Ruski protivvazduhoplovni sistem "Krasuha-S4" u specijalnoj vojnoj operaciji sa velikim uspehom uništava avijaciju i rakete ukrajinske vojske u PVO zoni.

Ovo je objavljeno na Telegram kanalu Ministarstva odbrane Rusije.

Prema rečima načelnika stanice pod nadimkom „Šmelj“, koji radi na protivvazduhoplovnom sistemu "Krasuha-S4", ovaj sistem omogućava da se na rastojanju do 150 kilometara pronađu, identifikuju i prate svi vidovi vazdušnih ciljeva koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neprijatelj koristi.

"Na avione ili balističke rakete, koje idu van zone otkrivanja radara protivvazduhoplovne odbrane, delujemo tehničkim i kompjuterskim sredstvima našeg sistema. Deluje se na njihovu radarsku stanicu koja se nalazi na avionu i primoravaju se da se popnu više, u zonu, takozvanog vatrenog kontakta naše PVO. Zatim ih uspešno obaramo", rekao je on.

Podvukao je da je tokom specijalne vojne operacije kompleks dokazao svoju efikasnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.