Kongres SAD najavio je novi poraz Bajdena od Putina u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 01.Apr.2023, 21:44

Kongres SAD najavio je novi poraz Bajdena od Putina u Ukrajini

 
 Američki predsednik Džo Bajden poražen je u još jednoj bici u Ukrajini, tvitovao je republikanski kongresmen Pol Gosar.
"Bajden i kabala iza njega gube PR bitku sukoba u Ukrajini. Amerikanci su umorni od slanja beskrajnih suma novca bilo gde osim da zaštite svoje granice i finansiraju zajednice", rekao je on. Prema rečima političara, Vašington bi trebalo da zaustavi subvencije drugoj državi. Ranije je Rojters preneo, pozivajući se na izvore, da bi SAD mogle da najave novi paket vojne pomoći Ukrajini od 2,6 milijardi dolara. Uključiće radare za protivvazdušnu odbranu, protivtenkovske rakete, kamione za gorivo, vozila za spasavanje i „pola tuceta vrsta municije“, uključujući tenkove, avione i protivvazdušne raketne sisteme NASAMS. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov upozorio je da će svaki teret sa zapadnom vojnom opremom za Oružane snage Ukrajine postati legitimna meta Vazdušno-kosmičkih snaga. Kako naglašavaju u MIP-u, zemlje NATO-a se „igraju vatrom“ snabdevajući kijevski režim municijom. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

AMERIKA U PANICI! Vašington ne sme da pipne ni cent novca koji su zaplenili Rusiji - POSLEDICE BI MOGLE BITI BRUTALNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:37

SAD se plaše da konfiskuju rusku imovinu, jer znaju koje su posledice. Ove zaključke iznose kineski ekonomski stručnjaci...Nakon početka ukrajinskog sukoba, SAD i njihovi partneri uveli su ekonomske sankcije Rusiji, usled čega je zamrznuto više od 300 milijardi dolara koje pripadaju Ruskoj Federaciji....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.