FS Ukrajine kompenzuje kaznu igraču Hrvatske

Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Ukrajine kompenzuje kaznu igraču Hrvatske

Fudbalski savez Ukrajine kompenzovaće kaznu koju je izrekla FIFA za skauta hrvatske reprezentacije Ognjena Vukojevića, koji je pobedu nad Rusijom na Svetskom prvenstvu u fudbalu posvetio Ukrajini, prenose RIA Novosti.


„Ja lično i rukovodstvo Fudbalskog saveza doneli smo odluku da kompenzujemo novčanu kaznu koja je izrečena Ognjenu Vukojeviću i ponuditi mu, sa njegovim iskustvom, posao u Fudbalskom savezu Ukrajine“, izjavio je predsednik FSU Andrej Pavelko u razgovoru sa novinarima. 

Podsetimo, nakon četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija Hrvatske i Rusije, pojavio se video snimak na kojem je igrač hrvatske reprezentacije Domagoj Vida uzviknuo nacistički pozdrav „Slava Ukrajini“, a Vukojević dodao: „Ovo je pobeda za Dinamo i Ukrajinu".


Pri tome je Pavelko odbio da komentariše odluku FIFA i uverio da će Vukojević dobiti pravnu i materijalnu pomoć u slučaju žalbe.



Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FS Ukrajine ponudio da plati Vukojevićevu kaznu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2018

Predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine (FFU) Andrej Pavelko izjavio je danas da će Savez ponuditi Hrvatu Ognjenu Vukojeviću da plati 15.000 švajcarskih franaka kazne koju je dobio od Međunarodne fudbalske federacije (FIFA)...Vukojević je kažnjen jer je poslije pobjede protiv Rusije u četvrtfinalu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šef ukrajinskog saveza u dresu Hrvatske: Platit ćemo kaznu Vukojeviću i ponuditi mu posao

Izvor: SandzakPress.net, 10.Jul.2018

Predsjednik Ukrajinskog nogometnog saveza Andrej Pavelko kazao je da će platiti kaznu koju je Ognjen Vukojević dobio od FIFA-e te da će mu ponuditi posao u ukrajinskom savezu. Podsjećamo, Vukojević je nakon spornog videa koji je snimio sa hrvatskim defanzivcem Domagojom Vidom odstranjen iz stručnog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.