Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023, 17:16

Černjev: U Nemačkoj postignut konsenzus o slanju raketa "Taurus" Ukrajini

Šef ukrajinske delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO-a Jehor Černjev, izjavio je danas da su ključne parlamentarne frakcije u Nemačkoj postigle konsenzus o snabdevanju Ukrajine krstarećim raketama "Taurus", dometa 500 kilometara, ali da formalno odobrenje tek treba da bude objavljeno.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukrajincima stiže moćno oružje

Izvor: B92, 07.Avg.2023

Šef ukrajinske delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO-a izjavio je da je u Nemačkoj postignut konsenzus o snabdevanju Ukrajine krstarećim raketama "taurus"...Šef ukrajinske delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO-a Jehor Černjev naveo je danas da su ključne parlamentarne frakcije u Nemačkoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.