Izvor: Pančevac-online.com, 20.Mar.2023, 15:55

ČAČANSKE JABUKE SE VIŠE NE IZVOZE U RUSIJU: Rani mraz i rat stvaraju velike probleme voćarima, roba se plasira isključivo na domaće i regionalno tržište

Rat u Ukrajini uticao je na sve segmente života skoro u čitavom svetu, pa tako i u Srbiji. Osim zbog velikih poskupljenja, voćari čačanskog kraja našli su se na još jednom udaru jer tokom prethodnih meseci iz većine lokalnih hladnjača nije izvezen ni jedan jedini kilogram jabuka u Rusiju, koja je dugo godina bilo obećano […] The post ČAČANSKE JABUKE SE VIŠE NE IZVOZE U RUSIJU: Rani mraz i rat stvaraju velike probleme voćarima, roba se plasira isključivo na domaće i regionalno tržište appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ni jedan kilogram čačanskih jabuka nije izvezen u Rusiju – evo gde sada voćari plasiraju svoje proizvode

Izvor: B92, 20.Mar.2023

Rat u Ukrajini uticao je na sve segmente života skoro u čitavom svetu, pa tako i u Srbiji. Osim zbog velikih poskupljenja, voćari čačanskog kraja našli su se na još jednom udaru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.