Blinken: Za ukidanje sankcija Rusiji potreban bar prekid vatre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2022, 23:49

Blinken: Za ukidanje sankcija Rusiji potreban bar prekid vatre

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da bi za ukidanje sankcija Rusiji bio neophodan barem prekid vatre u Ukrajini, prenela je agencija RIA Novosti.

Odgovarajući na pitanje da li Rusija treba da potpuno povuče svoje trupe iz Ukrajine da bi postigla ovaj cilj, američki državni sekretar je odbio direktno da odgovori na ovo pitanje.

Nakon početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini, SAD i Evropska unija uvele su sankcije pojedincima, organizacijama i različitim sektorima ruske privrede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poruka iz SAD: Evo šta je potrebno za ukidanje sankcija Rusiji

Izvor: B92, 28.Apr.2022

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da bi za ukidanje sankcija Rusiji bio neophodan barem prekid vatre u Ukrajini, prenele su RIA Novosti...Odgovarajući na pitanje da li Rusija treba da potpuno povuče svoje trupe iz Ukrajine da bi postigla ovaj cilj, američki državni sekretar je...

Nastavak na B92...

Za ukidanje sankcija Rusiji potreban bar prekid vatre

Izvor: OkRadio.rs, 29.Apr.2022, 11:13

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da bi za ukidanje sankcija Rusiji bio neophodan barem prekid vatre u Ukrajini, prenela je agencija RIA Novosti. Odgovarajući na pitanje da li Rusija treba da potpuno povuče svoje trupe iz Ukrajine da bi postigla ovaj cilj, američki...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.