Blan: Sami sebi pravimo probleme

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jun.2012, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan: Sami sebi pravimo probleme

Selektor reprezentacije Francuske Loran Blan izjavio je da njegov tim mora da popravi odbranu do početka Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj.
Trikolori su u poslednjoj proveri pred odlazaka na šampionat sinoć u Le Manu pobedili Estoniju sa 4:0.
Nervira me što sami sebi pravimo probleme. U odbrani moramo da igramo jednostavno, kako ne bi ulazili u teške siutuacije – rekao je Blan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Selektor Francuza nije krio oduševljenje napadom, koji predvode Karim Benzema, Frank Riberi i Samir Nasri.
Benzema, Riberi i Nasri uživaju da igraju zajedno. Imaju različite kvalitete i konstantna su pretnja po protivnički gol, što je dobro za nas. I na klupi imamo dobre napadače, ali na EP će samo trojica dobijati šansu kao zamene – dodao je Blan.
Francuska će na Evropskom prvenstvu igrati u D grupi zajedno sa selekcijama Englske, Švedske i Ukrajine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blan: Odbrana na popravci, napad strašan

Izvor: Mondo, 06.Jun.2012

Selektor Francuske hvali ofanzivni trio Riberi-Benzema-Nasri, ali ima zamerke na igru ekipe u odbrani.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.