Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA ZVEZDINA ‘JEDINICA': Posle decenije u Ukrajini otišao u Rusiju

Bivši golman Crvene zvezde, Vladimir Dišljenković napustio je Metalist iz Harkova i preselio se u Samaru.

On će u narednih godinu dana braniti gol Krila Sovjetova. Dišljenković je ponikao u Crvenoj zvezdi odakle je prešao u ukrajinski Metalurg iz Donjecka 2005. godine. Pet godina kasnije preselio se u Harkov i branio je boje Metalista. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Iste godine je se povukao iz reprezentacije Srbije i uzeo ukrajinski pasoš kako bi igrao kao domaći igrač.
Bivši golman Crvene zvezde je kao slobodan igrač došao u Krila i već je počeo da trenira sa ekipom. Tim iz Samare se ove sezone vratio u Premijer ligu Rusije.
The post BIVŠA ZVEZDINA ‘JEDINICA': Posle decenije u Ukrajini otišao u Rusiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.