URS  - U domu porodice Stanković

Izvor: Studio B, 31.Mar.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS - U domu porodice Stanković

Nosilac liste Ujedinjenih regiona Srbije za Beograd, Zoran Stanković napravio je predah u kampanji i subotnje prepodne proveo sa komšijama i prijateljima.

I na kafi u domu Stankovića na Ceraku, glavna tema bili su predstojeći izbori i njegova kandidatura na listi Ujedinjenih regiona. Komšijska podrška ni ovaj put nije izostala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
„ Kad su bili ratni sukobi, ja nisam bio tu. Mojoj porodici su podršku pružali prijatelji i komšije, oni s kojima i sada provodimo slobodno vreme u druženju. To traje od 1996. godine, od kada smo mi ovde na Ceraku"

Zoran Stanković ne menja svoje prijatelje i u njihovim slavljima i veseljima uvek smo svi pozvani, uvek su isti ljudi, što je nešto izuzetno", rekla je jedna od Stankovićevih komšinica. Podršku Stankoviću dale su i druge komšije, koje su mu poručile da računa na njih.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

URS protiv partokratije

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2012, 12:50

Nosilac liste Ujedinjenih regiona Srbije za Beograd Zoran Stanković pozvao je sve nosioce lista za parlamentarne izbore da se priključe inicijativi lidera URS-a Mlađana Dinkića i potpišu da su za "razbijanje partokratije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.