URS: Nećemo biti privesak u nekoj novoj nesposobnoj vladi

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Nećemo biti privesak u nekoj novoj nesposobnoj vladi

- Srbiji je potrebna ozbiljna i efikasna vlada sa novom politikom, a ne repriza prethodne vlade Demokratske stranke (DS), ocenili su Ujedinjeni regioni Srbije (URS) i poručili da ne žele da budu privesak ili saučesnik u nekoj novoj nesposobnoj vladi.

"Za Regione je potpuno nevažno ko će biti treći (partner u vladi DS i SPS-PUPS-JS), već je najvažnije da li su kreatori vlade posle izbora shvatili da Srbija želi ozbiljne promene i da li su spremni da timski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rade na reformama i izvlačenju zemlje iz krize.

Građani nikome nisu dali apsolutnu vlast, te niko nema pravo da se tako

ponaša", rečeno je agenciji Beta u URS.

U URS su naveli da ukoliko DS i SPS-PUPS-JS žele da nastave politiku Mirka Cvetkovića i vrate Srbiju u situaciju u kojoj je bila pre 5. oktobra, bolje da ih u takvu vladu ne zovu.

"Unapred kažemo da ćemo biti opozicija takvoj vladi", naveli su u URS.

Kako je rečeno, URS ne zanimaju funkcije, već isključivo program i ozbiljnost vlade i URS ne odustaje od svog programa i "petooktobraskih tekovina".

Ako kreatori nove vlade nemaju sluha za to i žele da nastave po starom, "za naše ideje ćemo se boriti kao opozicija", poručio je URS.

"Nismo napravili Regione i ušli u parlament da bismo bili nečiji privesak u vladi, a još manje saučesnik u nekoj novoj nesposobnoj vladi koja će pogaziti petooktobraske principe. Zemlja je u veoma teškoj ekonomskoj situaciji sa katastrofalnom situacijom u javnim finansijama", smatra URS.

Povezane vesti: Pratite rezultate izbora uživo na "Blicovom" blogu
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS: Nećemo da budemo privezak

Izvor: B92, 29.Maj.2012

Beograd -- Srbiji treba ozbiljna i efikasna vlada s novom politikom, a ne repriza prethodne vlade, ocenjeno iz URS-a. Iz te stranke poručuju i da neće biti privezak..."Za Regione je nevažno ko će biti treći (partner u vladi DS i SPS-PUPS-JS), već je najvažnije da li su kreatori vlade posle izbora...

Nastavak na B92...

URS: Nećemo biti privezak u nekoj novoj nesposobnoj vladi

Izvor: Blic, 29.Maj.2012

- Srbiji je potrebna ozbiljna i efikasna vlada sa novom politikom, a ne repriza prethodne vlade Demokratske stranke (DS), ocenili su Ujedinjeni regioni Srbije (URS) i poručili da ne žele da budu privesak ili saučesnik u nekoj novoj nesposobnoj vladi..."Za Regione je potpuno nevažno ko će biti treći...

Nastavak na Blic...

URS: Nećemo biti privezak u novoj vladi

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2012

Srbiji je potrebna ozbiljna i efikasna vlada sa novom politikom, a ne repriza prethodne vlade Demokratske stranke (DS), ocenili su Ujedinjeni regioni Srbije (URS) i poručili da ne žele da budu privesak ili saučesnik u nekoj novoj nesposobnoj vladi..."Za Regione je potpuno nevažno ko će biti treći...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.