NESVAKIDAŠNJI prizor u Nišu: PLASTIČNE LUTKE okupirale parikiralište (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJI prizor u Nišu: PLASTIČNE LUTKE okupirale parikiralište (FOTO)

Prolaznici šokirani

U samom centru Niša, u Dušanovoj ulici, prolaznici su juče ostali u šoku. Parking mesto je uglavnom teško naći, a pogotovo ako očekujete kamion sa robom pa su potrebna bar dva parking mesta.

Dušanovom ulicom 🎶 #Niš pic.twitter.com/kH2EN7CB15

— Dalibor Popović Pop (@vinogradarski) May 23, 2018

Jedan trgovac iz Niša došao je na ideju da na kratk "rezerviše" parking mesta - iskoristio je plastične lutke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za izlaganje garderobe koje je postavio na asfalt.

Neobični prizor nije ostavio ravnodušnim prolaznike koji su se ili smejali ili iščuđavali, pa je nesvakidašnja fotografija postala hit na društvenim mrežama. Možda ovaj trgovac i uspe da patentira novi način za rezervisanje parkirališta, ako mu sledeći put "pauk" ne pokupi plastične dame sa označenih parking mesta.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Plastičnim lutkama “rezervisao” parkiralište na kolovozu

Izvor: juGmedia, 24.Maj.2018

U Dušanovoj ulici u centru Niša, uvek je umetnost naći slobodno parking mesto, a pogotovo ako očekujete kamion sa robom pa je potrebno još više prostora...Jedan domišljati trgovac iz Niša, piše Blic, dosetio se kako da na kratko „rezerviše“ parking mesta u ovoj „saobraćajnoj žili kucavici...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.