Zličić operisan u Turskoj, pauza šest meseci (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zličić operisan u Turskoj, pauza šest meseci (foto)

Vezni fudbaler Voždovca Lazar Zličić uspešno je danas operisan na klinici "Ačibadem Fulja" u Turskoj.

Mladi vezista superligaša iz beogradskog naselja Braće Jerković pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena na kontrolnoj utakmici sa ekipom Šonan Belmare.

U prethodnon periodu Lazar Zličić je obavio neophodne pripreme za operaciju, a zahvat je danas uspešno izvršen na klinici "Ačibadem Fulja" u Turskoj.

Operacioni zahvat izvršio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugledni doktor prof. dr. Omer Tašer.

"Lazar je uspešno operisan i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Urađena je rekonstruktivna atroskopska operacija prednjih ukrštenih ligamenata. Odmah nakon operacije započete su i fizikalne terapije, a povratak na teren očekuje se nakon šest meseci", rekao je doktor Tašer.

Mladi fudbaler neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima u prolećnom delu sezone, ali ga optimizam ne napušta i pored teške povrede.

"Operaciju sam odlično podneo, sve je prošlo sjajno i sada predstoji period oporavka u kojem treba biti maksimalno disciplinovan i na to sam fokusiran. Jedva čekam da se vratim na teren, a uz saigrače sam uvek, i želim im mnogo sreće u nastavku prvenstva", poručio je Zličić iz Turske.

Fudbaleri Voždovca odlično su otvorili prolećni deo sezone. "Zmajevi" su na svom terenu savladali Napredak (4:0), ali ih već za vikend čeka veliko iskušenje jer gostuju ekipi Čukaričkog.

Lazar Zličić je nakon povrede kolena uspešno operisan u klinici Acibadem Fulya, a zahvat je obavio dr. Omer Tašer 🏥

Odmah nakon zahvata, Zličić je počeo sa fizikalnom terapijom, i po njegovim izjavama, sjajno se oseća!💪

Zlika želimo ti brz oporavak i povratak na teren! 🏟️🐉 pic.twitter.com/9XgGfmkFQT

— FK Voždovac (@FKVozdovac) February 21, 2019
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.