„Welcome Turkey“: Poslovni susret organizatora putovanja iz Turske i Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Okt.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Welcome Turkey“: Poslovni susret organizatora putovanja iz Turske i Srbije

U Novom Sadu je održan prvi poslovni susret domaćih organizatora putovanja sa predstavnicima organizatora putovanja iz Turske iz čak 15 gradova.

 
Ovaj veliki poslovni skup zajednički su organizovali Turistička organizacija Srbije, predstavništvo Turkish Airlines-a u Srbiji i Turistička organizacija Grada Novog Sada kao domaćin skupa. Organizatori putovanja iz Turske imali su priliku da se tokom tri dana boravka u našoj zemlji, upoznaju sa znamenitostima u Novom Sadu i Beogradu.
 
Savetnica Ministra trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije, Vesna Antić istakla je da broj turista iz Turske od 2011. godine konstantno...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.