(UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) TURCI MASAKRIRALI KURDSKE CIVILE: Alepo i Raka su obojeni krvlju nedužnih

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 19:22

(UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) TURCI MASAKRIRALI KURDSKE CIVILE: Alepo i Raka su obojeni krvlju nedužnih

Uprkos pristajanju na prekid vatre u oktobru 2019. godine, turska vojska i njihovi saveznici nastavili su da krše ovaj sporazum

Turska vojska i njihovi saveznički militanti nastavili su večeras široki napad na severnu Siriju, pošto su snažno gađali položaje Sirijskih demokratskih snaga (SDF) u Al-Raki i Alepu.

Prema terenskom izveštaju provincije Alepa, turska vojska i njihovi saveznički militanti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započeli su napad večeras napadom na Ajn Isu.

Ubrzo nakon napada na Ajn Isu, turska vojska i njihovi saveznici počeli su da napadaju položaje SDF-a u blizini grada Al-Mušarifa, podstičući potonje da odgovore salvom artiljerije.

Turska vojska je takođe izvela udare na severoistoku Alepa, gde su pogodili položaje SDF-a u blizini ključnog grada Al-Baba.

Fotografije uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDE.

svakodnevnim udarima na područja koja kontrolišu Sirijske demokratske snage.

Ovi napadi su postali toliko agresivni da je ruska vojna policija raspoređena na nekoliko frontova kako bi sprečila dalja neprijateljstva među zaraćenim stranama.

Video-snimak uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDE.

Više vesti o Siriji, Libiji, Jemenu i Iraku, pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.