Turski tinejdžer zaludeo svet – Real odmah reagovao

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 20:06

Turski tinejdžer zaludeo svet – Real odmah reagovao

Otkad je kročio na veliku scenu znalo se - Arda Guler je novi turski fudbalski biser. Onakav kakav ova zemlja nije imala.

Pogodak 18-godišnjeg fudbalera Fenerbahčea za seniorski tim Turske nedavno protiv Velsa samo je potvrda svega onoga što se priča i misli o ovom gotovo golobradom momku - da ga čega velika karijera.

Jasno, već je u tefterima fudbalske aristokratije širom Evrope, a Marka piše, a kad Marka piše tu ima "nečega" - da Ardu želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Real Madrid.

Sad je prilika da se investira novac u tinejdžera, jer, prema standardima fudbalskog tržišta on uopšte nije skup - odštetna klauzula iznosi 18 miliona evra.

Za klub poput Reala, sića.

Španski dnevnik podseća da je transfer guru Monki, bivši sportski direktor Sevilje, kontaktirao Ardine zastupnike i "opipao puls", ali ništa konkretno se tada nije desilo.

Sada je Real u igri, a kad Real zove...

Madriđani već neko vreme prate ovog momka, premladog za proboj kod Anćelotija u tim, ali dovoljno talentovanog da se u njega investira i ponudi mu se sve što treba za dalji razvoj.

Ako bi i došlo do dogovora, Arda bi u prvo vreme igrao za razvojni tim Reala uz još nekolicinu supertalentovanih dečaka.

Fenerbahče će se, naravno, mnogo toga pitati ovde, s obzirom na to da je fudbalski vunderkind polako počeo da dobija sve više prostora u ekipi, pa je nekako najrealniji scenario da do daljeg, u naredne dve-tiri godine, ovaj momak nastavi da se dokazuje u Turskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.