Turska fešta pred Partizan: Karijus dočekan kao zvezda u Bešiktašu

Izvor: B92, 26.Avg.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska fešta pred Partizan: Karijus dočekan kao zvezda u Bešiktašu

Iz Liverpula "oteran" posle grešaka, u Bešiktašu dočekan kao heroj – Loris Karijus.

Nemački golman Loris Karijus stigao je na dvogodišnju pozajmicu iz Liverpula u turski Bešiktaš i u nedelju je predstavljen u novom klubu.

Na aerodromu ga je dočekao veliki broj navijača i novinara, pa je i Karijus mogao da zaboravi da je tragičar ovogodišnjeg finala Lige šampiona.

On je mesto među >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stativama u timu Jirgena Klopa izgubio posle dva velika kiksa protiv Real Madrida (1:3), nakon čega je ovog leta Liverpul doveo Alisona Bekera.

Iako je klub poručivao da greške mogu da se dese svakome, tri meseca nakon finala, Karijus je stigao u Istanbul gde su ga dočekali navijači turskih crno-belih.

"Svi u Liverpulu žele Lorisu sve najbolje tokom pozajmice", saopštili su iz Liverpula.

U Bešiktašu se nadaju da će im Karijus pomoći na putu do Lige Evrope gde će istanbulski tim dočekati beogradski Partizan u revanšu plej-ofa za grupnu fazu takmičenja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.