TURCI NAJSTRAŠNIJE MUČE PUČISTE: Tuku ih gole na podu, naprave im PAKAO od života! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jul.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURCI NAJSTRAŠNIJE MUČE PUČISTE: Tuku ih gole na podu, naprave im PAKAO od života! (VIDEO)

Turska je posle puča uhapsila više od 6.000 ljudi. Među njima je 3.000 sudija i visokih vojnih zvaničnika. Brzina kojom su hapšenja obavljana navela je zvaničike EU da posumnjaju kako su spiskovi ljudi koje treba uhaspsiti načinjeni i pre puča.

To ponovo otvara sumnju teorijama da je puč bio Erdoganova predstava tj. njegov način da se reši sekularista >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji mu stoje na putu.

Dialogue in Turkey.

Police: You have children?

Soldier: Yes, 10 month old daughter.

Police: I'm going to rape her pic.twitter.com/t1dun6FTug

— Onlinemagazin (@OnlineMagazin) 17. јул 2016.

Vojni zvaničnici optuženi da su stajali iza neuspelog puča u petak uveče u Turskoj privedeni su na ispitivanje, a pre toga su, po svemu sudeći, bili i fizički zlostavljani.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.