Srpski košarkaš operisan u Insbruku

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski košarkaš operisan u Insbruku

Da sportska sudbina nije umešala prste, Dragan Milosavljević bi sada sa saigračima u Kini odbrojavao sate do početka Mundobasketa. Umesto u Kini, odlični bek se obreo u Insbruku. U tom austrijskom gradu je podvrgnut operaciji prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Podsećanja radi, Milosavljević je doživeo tešku povredu tokom utakmice protiv Turske na Akropolis kupu u Atini.
Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prijateljskom meču Asvel – Šalon/Saone biti ubačeno manje od 160 poena.
Zahvat je obavio čuveni ortoped dr Kristijan Fink. Milosavljević se obratio poznatom hirurgu na preporuku lekara koji ga je operisao pre šest godina kada je takođe pokidao ligamente, ali drugog kolena.
Milosavljević će na klinici u Austriji provesti još nekoliko dana. Oporavak će početi u Beogradu, a nastaviće u Malagi. Pre samo nekoliko nedelja Kruševljanin je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Unikahom. Iako je bilo reči da će njegovu platu da pokrije FIBA osiguranje, zbog složene procedure se ispostavilo da će da plati samo polovinu.
Pred Milosavljevićem je višemesečni oporavak. Postoje i pretpostavke da neće moći da se vrati na teren tokom predstojeće sezone. Važno je pre svega da ozdravi.

The post Srpski košarkaš operisan u Insbruku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.