Sadetin za rođendan Emine Jahović iskeširaće 10.000 evra i to nije sve

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadetin za rođendan Emine Jahović iskeširaće 10.000 evra i to nije sve

Pevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansirati.

On je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani.

- Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabacu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prijatelja koji su ona i Mustafa imali iako je većina njenih prijatelja iz Srbije. Ovoga puta želelea je da promeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira - kaže izvor blizak pevačici, a piše "Scena".

"Kako je reč o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cene daleko iznad prosleka prestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja".

İyi haftalar.. Have a nice week..

A post shared by @ sadettinsaran on Sep 9, 2018 at 10:47pm PDT

Dogovor je da se Emina ne opterećuje oko slavlja već da se samo pojavi.

Sadetin u svojim kopanijama koje poseduje u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde tako i njegove devojke.

- A to nije sve, u ponoć će Emina od Sadetina dobiti velelepni poklon, ali o čemu se radi čuva se u strogoj tajnosti - rekao je izvor.

- Kako se piše u turskim medijama, Sadet gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo njih dvoje živeti - rekao je izvor.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.