Saden Emini pravi rođendansku proslavu u Beogradu

Izvor: Tracara.com, 06.Dec.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saden Emini pravi rođendansku proslavu u Beogradu

Emina Jahović u januaru napuniće 37 godina, a veliku rođendansku žurku napraviće u Beogradu, što će finansirati njen izabranik Saden Saran. Kako saznaju domaći mediji, on je već sakupio čitav restoran u samom srcu Beograda, kako bi Emina rođendan proslavila sa svim prijateljima i saradnicima. ’’Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu, zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je većina njenog društva  u Srbiji. Ovog puta je želela da promeni sve, jer je ova godina bila presudna, pa će rođendan proslaviti u Beogradu. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio da sam finansira’’, rekao je izvor blizak pevačici za Blic Scenu, pa dodao: ’’Kako je reč o ekskluzivnom restoranu u kojem su cene daleko iznad proseka prestonice, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica. To su  brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekoliko Sadetovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu’’, priča izvor. Kako otkriva izvor, osim organizacije ove proslave, Saden namerava da dragoj pokloni i velelepni poklon, ali o čemu se radi, čuva se u strogoj tajnosti.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČKO JOJ JE ŠIROKE RUKE – Evo koje IZNENAĐENJE turski milijarder sprema Emini Jahović

Izvor: Story, 06.Dec.2018

Srpska pevačica koja živi u Turskoj Emina Jahović proslaviće u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku žurku upriličiće u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadetin Saran, to će finansirati. On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.