SRCEPARAJUĆE: Efes se oprostio od Micića stihovima Silvane Armenulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 18:25

SRCEPARAJUĆE: Efes se oprostio od Micića stihovima Silvane Armenulić

"Noćas mi srce pati..."

Srpski košarkaš Vasilije Micić napustio je turski Efes i sledeće sezone igraće u NBA ligi.

Iskusni plejmejker dogovorio je trogodišnji ugovor sa Oklahomom, vredan 23,5 miliona dolara.

Micić je posle pet sezone i dve Evrolige napustio tim iz Istanbula, koji se na dirljiv način oprostio od jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljeg košarkaša u Evropi.

- Noćas mi srce pati, noćas me duša boli. Teško je kad se voli, kad ostaneš sam - napisao je Efes na društevnim mrežama stihove poznate pesme Silvane Armenulić, koju je Micić pevao posle osvajanja Evrolige u Beogradu prošle godine.

Noćas mi srce pati,

Noćas me duša boli,

Teško je kad se voli

Kad ostaneš sam... 🎶 pic.twitter.com/0sJsTLfKBY

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) July 2, 2023

Pored toga, Efes se od Micića oprostio i video snimkom sa njegovim najboljim potezima dok je branio boje turskog velikana.

- Ovo nije zbogom, već hvala. Jedan si od najvažnijih delova sjajnog nasleđa koje je napravljeno. Bio si uzor mnogima svojim karakterom. Hvala ti za sve što si uradio i postigao. Kada god se tvoje ime pomene, biće to posebna priča. Hvala ti za sve, Vaso - stoji u objavi.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.