Popularni glumac nasmrt pretučen: Pokušao da spasi verenicu UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 13:33

Popularni glumac nasmrt pretučen: Pokušao da spasi verenicu UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Emrea Ajtekina, poznati turski glumac, nasmrt je pretučen u jednom restoranu u Istanbulu.

Nemački Bild preneo je da je Emre pretučen u restoranu brze hrane, nakon što su njegovu verenicu Sandru maltretirala dvojica muškaraca. Emre je želeo da smiri situaciju, međutim, momci su ga napali.

"Tužni smo zbog gubitka Emrea, koji je tragično preminuo ranije ovog meseca. Emisija "Zbogom Nemačko" je pratila njega i njegovu verenicu Sandru Zepin, njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << put iz Nemačke u Tursku i život u Istanbulu. Naše misli su sa Sandrinom i Emreovom porodicom i želimo da izrazimo naše iskreno saučešće", napisala je TV kuća Voks.

"Pokušala sam da odvučem napadače od Emrea, ali su oni udarili i mene. Emreove oči su bile otvorene i bilo je puno krvi. Pogledao me je, rekla sam mu da ga volim, da me ne ostavlja samu", ispričala je Sandra o mučnom tragičnom događaju.

Uznemirujući video možete pogledati na linku ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Popularni glumac nasmrt pretučen spašavajući vjerenicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024

​ISTANBUL - Emrea Ajtekina, poznati turski glumac, nasmrt je pretučen u jednom restoranu u Istanbulu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.