Pet vojnika poginulo, osmoro ranjeno na jugoistoku Turske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Avg.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet vojnika poginulo, osmoro ranjeno na jugoistoku Turske

Pet vojnika je poginulo, a osmoro je ranjeno u provinciji Sirnak na jugoistoku Turske, u napadu za koji se veruje da su izveli pripadnici oružane formacije Radnička partija Kurdistana, saopštili su turski bezbednosni zvaničnici, prenosi Rojters. Militanti su detonirali eksploziv u trenutku kada je vojno vozilo prolazilo kroz distrikt Uludere u Sirnaku, navodi izvor agencije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osam mrtvih u dva napada na jugoistoku Turske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2016

Osmoro poginulih - sedam civila i jedan policajac, bilans je dva istovremena večerašnja bombaška napada na jugoistoku Turske, pripisana pobunjeničkoj "Radničkoj partiji Kurdistana" (PKK), saopštile su vlasti...Od eksplozije automobila-bombe u centru grada Dijarbakira je poginulo petoro ljudi, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.