PRVO OGLAŠAVANJE Nece Lazića nakon operacije želuca, evo koliku SUMU NOVCA je morao da iskešira u Turskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024, 18:23

PRVO OGLAŠAVANJE Nece Lazića nakon operacije želuca, evo koliku SUMU NOVCA je morao da iskešira u Turskoj

Podvrgao se estetskom zahvatu koji je i više nego zahtevan za oporavak.

Bivši učesnik "Zadruge" i tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da se podvrgne operaciji želuca u Turskoj, kojoj su se, takođe, podvrgle mnoge naše poznate ličnosti.

Neca je danas snimao lajv na društvenoj mreži Instagram iz bolnice, u kom je progovorio o svom trenutnom stanju, tj. stanju posle operacije, te je i priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je prošao zahvat i šta ga muči.

Smršao sam pet kilograma od operacije, tako da je sve dobro... U ovoj klinici se operisao i Đanijev sin. Šta mi je s glasom?! Možda sam se malo prehladio. Izađe na, otprilike, 4.500 evra operacija. Ništa se ne brinite, sve je okej - rekao je on i dodao:

- Još samo da poletim, pa vam javljam kako sam. Ne smem da dižem ništa teško, bukvalno jedva lekove dižem. Sledeće nedelje mogu da krenem da jedem prave supice, ne smem kupovne. Operacija je trajala 40 minuta - ispričao je Neca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.