PROMENA PLANA: Lalatović povukao NEOČEKIVAN potez u Turskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:39

PROMENA PLANA: Lalatović povukao NEOČEKIVAN potez u Turskoj!

Tako je moralo da bude.

Fudbaleri Vojvodine pripremaju se u Turskoj za nastavak sezone, a trener osvajača Kupa Nenad Lalatović odlučio je da promeni plan, kada se radi o prijateljskim mečevima.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

Naime, Lale su sredu trebale da odmere snagu sa omladincima Lokomotive iz Moskve, ali taj duel neće biti odigran.

Lalatović je planirao da na preostala dva meča protiv Lokomotive i Ahmata priliku pruži svim raspoloživim snagama, ali se susreo sa problemima u pripremi ovih okršaja.

Budući da je trio standardnih reprezentativaca na turneji u SAD, zbog poziva u reprezentaciju, a da ima još nekoliko njih koji osećaju lakše povrede, praktično je nemoguće sastaviti dva različita tima za dve utakmice.

Kako bi izbegao rizik da se neko ozbiljnije povredi i pojedine igrače poštedeo napora da nastupe na dva meča za dva dana, šef stručnog štaba Vojvodine je odlučio da se utakmica protiv Lokomotive otkaže.

Vojvodina će tako do kraja priprema odigrati još samo meč sa ruskim klubom i to dan pred povratak u Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATAMAN BESAN UPRKOS POBEDI: To nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

Efes slavio protiv Zvezde...Trener Anadolu Efesa, Ergin Ataman, bio je zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali 35 minuta u pobedi nad Crvenom zvezdom...Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Siti demolirao VBA za vrh tabele, Arsenal se osvetio Sautemptonu

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 00:11

Fudbaleri Mančester sitija savladali su VBA u meču 20. kola engleske Premijer lige – 5:0 (4:0)...VBA je na "Etihadu" u prvom delu sezone osvojio bod protiv Sitija (1:1), a sada su im "građani" sve to naplatili...Siti je ovom pobedom došao do prvog mesta na tabeli...Prednost Sitiju već u 6. minutu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.