Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ MOMAK JE SJAJAN: Partizanov Turčin ‘uhvatio’ Vestermana i Lovernja (FOTO)

Priča o ovom momku već je stigla iz Turske do Srbije i navijača crno-belih.

Radi se o momku Ibrahimu Četinkaju koji radi kao volonter na Evropskom prvenstvu u košarci.
Ibrahim je prvo upao u žižu javnosti kada je mahao Partizanovim šalom na utakmici Turska – Srbija, gde je bilo za očekivati da će bodriti svoje sunarodnike, a potom je sa tim istim šalom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i napravio dve sjajne fotografije.
On je po priči prisutnih dosta dugo čekao ispred hale dvojicu reprezentacije Francuske, Lea Vestermana i Žofrija Lovernja, otkrića Duška Vujoševića u Partizanu. I dočekao je Francuze, samo kako bi se fotografisao sa njima.
Inače, Ibrahim Četinkaj je za Partizan počeo da navija kada je slučajno naletao na derbi iz 2013. godine u kojem su crno-beli bili poraženi, ali je bio impresioniran navijanjem navijača Partizana.
Partizan Porodica. ◻◼ pic.twitter.com/adjRB8xq5K
— İbo (@novica_ubica) September 8, 2017

The post OVAJ MOMAK JE SJAJAN: Partizanov Turčin ‘uhvatio’ Vestermana i Lovernja (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.